fastpokemap.se

Data, tv- och mobilspel

Hitta favoritspelet

  • Spel
  • Comments Off on Hitta favoritspelet

Är du som många andra intresserade av spel på nätet? Då kanske du redan har hittat några spel som blivit favoriter. Här kommer det några spel till som du kanske an lägga till bland dina redan funna favoritspel. Här kommer två nykomlingar bland spelautomater som kanske kan passa just dig.

Who Wants To Be A Millionaire

Du känner igen titeln på detta spel från den kända tävlingen som under några år gick på TV. Intromusiken är densamma och man får genast en känsla för spelet. Detta spelet är ett av de nyare spelen hos Videoslots och vi tror att detta kan bli en favorit hos många spelare. Dels för temat men också för de vinstchanser som spelet för med sig. Har man en önskan om att vinna stora summor så kan detta vara spelet för dig. Grafiken är underbar och man slungas tillbaka till början av 2000-talet då TV4 sände dessa program.

Gorilla Chief 2

Det andra spelet vi tar upp är Gorilla Chief 2. Finns det ett intresse för djungel och djur så är detta det spel som du ska satsa på. Genom spelet så snurrar en mängd olika djur fram och det är självklart gorillan som är den mest intressanta i spelet. Det finns en mängd free spins att hämta i spelet och det har lagts till något som kallas för Hot Hot Respins vilket är en funktion som ger dig två extra spins när det matchas två symboler på det första hjulet i spelet.

  • Published On : 2 år ago on
  • Author By :
  • Last Updated : december 3, 2018 @ 11:24 f m
  • In The Categories Of : Spel
';